Min mand er Kaptajn i Livgarden, og det betyder at der også er en fest eller to om året, hvor de fine kjoler skal luftes. Det er altid en begivenhed, som jeg elsker at gå op i, og en anledning til at få syet en ny kjole.

Jeg prøver altid at gå efter det elegange look. Og ofte faktisk med udgangspunkt i det samme mønster, som så tilrettes. Men bare det at sy den i noget andet materiale, kan også give meget forskellige kjoler.

Mønster: Onion 2035

Stof: Alt stof er købt ved stofshop.dk

Jeg købte faktisk stoffet over telefonen. fik den bedste vejledning, og gode råd med på vejen.

Kjolen er lavet i eksklusiv dansevelour, og er simpelthen så flot og lækker. den smyger sig på en smuk måde til kroppen, og viser ikke appelsinhud og andet – det kan jeg lide!

Se velouren her: http://shop.stofshop.dk/shop/dansevelour-eksklusiv-214c1.html